Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

18 Haziran 2012 Pazartesi

SELİN'S ANGRY BIRDSDAY PARTY :)

2 haftadır insan üstü bir güçle çalışıyoruz ekip olarak... Başlarda nasıl geçer dediğimiz 2 haftanın bir de baktık ki sonuna gelmişiz, işleri başarı ile teslim etmişiz ama biz de biraz bitmişiz tabi...

Yazın gelmesi ile birlikte doğum günü partilerinde ve diğer özel günlerde bayağı bir artış oldu ve bize talep çok olunca biz de kimseyi geri çevirmek istemedik, 2 hafta minimum uyku ile maksimum iş yaptık. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize çok ama çok teşekkür ediyoruz.

Yavaş yavaş tüm işleri yayınlayacağım fakat benim için en özeli ile başlamak istiyorum. Canım yeğenim Selin'in, benim deyimimle "Cell-O"nun Angry Birds temalı 7 yaş doğum günü partisi ile... Aslında çok daha fazla şey yapacaktık ama zaman kısıtlı ve iş fazla olunca anca bu kadarını yapabildik. Yine de ortaya güzel şeyler çıktığını düşünüyoruz, en azından biz yaparken yine çok eğlendik.

Ürünleri ortaya çıkaranın birazda mekan olduğunu savunurum hep, parti ablamın evinin bahçesinde olunca bizim tema ile çok güzel örtüştü, buyrun bakın neler yaptık...

Yazın olmazsa olmazı su şişeleri...


Tabak, Bardak ve Servis Setleri...


Masa Ortası Süsü ve Sakız Torbaları...


Lolipopları...


Popcorn Kutuları ve İsme Özel Magnetleri...


Bannerı...




Temaya Uygun Fenerleri...



Sevgili Didem'in bizim için yaptığı nefis çilekli limonata... Tekrar teşekkürler :)


Veeeeee tabiki günün anlam ve önemine uygun ayakkabılarım :))) Canım Cell-O'm seni çok seviyorum. Kuşlar kızgın ama sen hep mutlu ol emi :))

1 yorum:

  1. Böyle bir masanın fiyatı nedir acaba? Sadece süslemeyi soruyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...