Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

11 Eylül 2011 Pazar

BAYRAM SONRASI BEKARLIĞA VEDA

9 günlük uzun Bayram Tatili'nden sonra Eylül ayına hızlı bir giriş yaptık ve bu hafta tüm yazın rehavetinden kurtulup deli gibi çalıştık, keyifli işler çıkardık. Bunlardan bir tanesi de komşumuz Aslı Hanım'ın siparişi. Komşumuz diyorum çünkü kendisi bizim dükkanın karşısındaki sitede oturuyor :)

Aslı Hanım, çok sevdiği arkadaşı Serra Hanım yakında evleneceği için çok heyecanlı ve mutlu. Onun içinde arkadaşı için en iyisi olsun istiyor. Kendisinin güzel enerjisi sayesinde bizde keyifli tasarımlar yaptık. Tasarımlarımızda genel olarak soft renkler ve düğün temalı öğeler kullandık.

Sıra geldi Nahide'de kutlanan Bekarlığa Veda Partisi için hazırladıklarımıza...


Partiye gelen misafirlere güzel birer anı olarak verilmek üzere hazırlanan düğün pastası şeklindeki kutuların içinde g-stringler vardı...



Her biri stras taşlarla gelin tacı gibi süslenmiş lolipoplar...



İçinde nefis çilek kreması ve damla çikolata bulunan vanilyalı cupcakeler...




Dudak ve duvak şeklinde hazırlanan eğlenceli çubuklar ve isme özel konfetiler...




Aslı Hanım ve diğer 18 arkadaşının Serra Hanım için aldıkları küçük hediyeleri koyacakları kocaman bir kutu...



Veee ne yazık ki resmini çekmeyi unuttuğumuz Serra Hanım'a özel, taşlarla süslenmiş Bekarlığa Veda t-shirt'ü ve centerpiece...

Bunların yanı sıra evde eşine lezzetli yemekler yaparken üstü kirlenmesin diye Aslı Hanım, Serra Hanım'a bir de Romie and Julie mutfak önlüğü aldı. Biz hepsini büyük bir zevkle hazırladık, umarız onlarda çok beğenmişlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...