Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

14 Eylül 2011 Çarşamba

SEKTÖR DAYANIŞMASININ BÖYLESİ VE SÜPER 1 YAŞ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ!!!

Konumuzun kahramanı minik Derin ve konu onun 1. yaş doğum günü partisi. Derin'in annesinin kuzeni Kutlayalım'ın sahibelerinden Çiğdem, organizasyoncu olunca haliyle gelen misafirlerin de beklentileri gayet yüksek oluyor. Bunu kara çıkarmamak adına sevgili Çiğdem ve ortağı Aylin tam gaz çalışırken biz ve aynı sektörden birkaç arkadaşta bu güzel güne eşlik ettik. Gelelim ortaya çıkanlara ve emeği geçenlere...

Doğum günü konseptimiz Hello Kitty olunca yapılacak o kadar çok şey oluyor ki biz de keyifle bunun için uğraştık. Resimde görmüş olduğunuz banner bize, ponponlar Kutlayalım'a ait.


Sandalyelerin arkasında asılı duran Popcorn Kutuları ve ortadaki centerpiece bize, masa düzenlemesi Kutlayalım'a, tabakların içinde duran missss kokulu Hello Kitty'li sabunlar Sabunlu'nun sahibesi Arzu'ya, masının ortasında duran nefis cupcakeler Pastanbul ve Happy Cookie Day'in sahibesi Didem Akben'e ait.





Ve son olarak doğum gününe gelen miniklere verilecek Hello Kitty süslü lolipoplar bize, geri kalan herşey yine Kutlayalım'a ait.


En ince detayına kadar düşünülen ve özenle hazırlanan bu doğum günü partisinde emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...