Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

6 Ocak 2012 Cuma

BİR SÜRÜ "HELLO KITTY"

Daha önce "Sektör Dayanışmasının Böylesi ve Süper 1 Yaş Doğumgünü Partisi" adı altında yayınladığım postla alakalı bir doğum günü partisinde sıra... Bu arada o yazıdaki iki firma ve 3 meslektaş artık birlikteyiz, yani bendeniz Didem (C'est Ça!) ve Kutlayalım'ın sahibeleri Çiğdem ve Aylin. Son 3 aydır güçlerimizi birleştirdik ve beraber hizmet veriyoruz.

Partimize dönecek olursak;

Derin'in 1 Yaş Doğumgünü'ne gelen Begüm Hanım, Derin için hazırladıklarımızı beğenip kızı Aleyna'nın 3 yaş partisi için aynı konsepti ama farklı ürünler hazırlamamızı istedi. Tasarım olarak, Begüm Hanım'ın daha önce Amerika'dan ısmarlamış olduğu pasta tabaklarından yola çıktık. Ve hazırlarken yine çok keyif aldık :)) Gelelim yaptıklarımıza...


  • "Aleyna 3 Yaşında" bannerı
  • İçinde çeşitli hediyeler bulunan isme ve konsepte uyumlu hediye torbası
  • İsme özel su şişeleri
  • İçinde Hello Kitty'li kurabiyeler bulunan ve yine isme özel teneke kutuları


Davetiyesi...


Özel kutusunda Hello Kitty kurabiyeleri... Bu şirin kurabiyeler için sevgili Pastanbul Didem Akben'e ayrıca teşekkür ederiz.



Öndeki tabağın tasarımından yola çıkarak arkadaki tabakları hazırladık. Bu arada tabaklarda ilk defa büyük sticker (13x13 cm) kullandık ve güzel oldu diye düşünüyoruz :)



Ve en favori ürünlerimizden biri de bu 1m boyundaki karşılama oldu. Biz görünce bayıldık, kimbilir çocukların nasıl hoşuna gitmiştir!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...